maskateer_logo

MASKATEER UK: Работим с Гравитас Дизайн вече повече от година и сме изключително доволни от услугите, които извършват. Те създават невероятен и много креативен дизайн и винаги спазват поставените от нас крайни срокове въпреки, че понякога им поставяме стресиращи задчи в последния момент. Ние от Maskateer силно препоръчваме Гравитас Дизайн на всеки бизнес, който би искал да изведе своите продукти и марки на по-горно ниво.


maskateer_logo

THE BULGARIAN GOTHIC GIRLS: Имахме възможност да работим с Gravitas Design и създадохме два от невероятните календари на нашата организация. Много сме благодарни за услугите, които те предлагат. Дизайна беше точно, както искахме да бъде. Всичко беше навреме! Ще работим отново с тях! Благодарим ви много, момчета!


maskateer_logo

KATINA TSANKOVA: Работила съм с тази фирма по няколко проекта. Отношението към работата и към клиентите е отговорно и професионално. Много съм доволна от качеството на продукта и от старанието, с което „изпипват“ всеки детайл. Препоръчвам фирмата, още повече, че тя изработва доста широка гама от продукти.